Logo DGV mdi-basket-outline mdi-account-outline
  • Over ons

  • Biologisch-dynamische, streekeigen producten verbouwen en de afzet zelf regelen in een webwinkel. Zo zorgen we ervoor dat je lekker, eerlijk en heerlijk eten op je bord krijgt. En precies dat vinden wij belangrijk.

Bij ons kun je winkelen zonder zorgen. Eerlijk, heerlijk en biologisch. In de boodschappenwinkel van De Grote Verleiding kies je voor 100% biologische levensmiddelen en daarmee voor een gezonde levensstijl. Dat heeft zo zijn voordelen. Je krijgt geen kleur-, geur-, en smaakstoffen binnen. Dieren van biologische boeren hebben een beter leven. Biologisch geteelde groenten en fruit groeien in een gezonde bodem. Boeren krijgen een eerlijke prijs. Wij brengen jouw boodschappen aan de deur, dat bespaart tijd en ritjes naar de grootgrutters. Bovendien bestel je alleen wat je nodig hebt. Zo voorkom je voedselverspilling.

Vers uit de regio

Je kiest voor heerlijke en eerlijke groenten en fruit van boeren zoveel mogelijk uit de regio. Zo weet je waar je eten vandaan komt. Gisteren op het land, vandaag dauwvers op je bord. Daarmee bedoelen we dat de boer pas oogst nadat jij hebt besteld, dus geen voedselverspilling. Bovendien houden we de lijntjes kort, zodat de boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun oogst.

Breed assortiment

Naast biologische groenten, fruit en vlees hebben we ook andere boodschappen: van peper tot appelsap, van afwasmiddel tot toiletpapier. Je bestelt gewoon wat je nodig hebt, op het moment dat het jou uitkomt en wij leveren het bij je af.

Alles 100% biologisch

Alle levensmiddelen in onze winkel zijn 100% biologisch, uitgezonderd wild, vis en water.

Bij je thuisgebracht

We bezorgen aan huis, met gekoelde auto’s. Onze bezorgers kennen alle klanten, je krijgt dus vertrouwde gezichten aan de deur.