Logo DGV mdi-basket-outline mdi-account-outline
  • Ons team

  • Onze mensen zorgen er dagelijks voor dat de beste producten op het juiste moment op de juiste plaats zijn.

Cinque Terre

Anneke van Hootegem

Anneke van Hootegem heeft de dagelijkse leiding. Zij verzorgt de inkoop, de administratie, de planning, het productaanbod, het vullen en bezorgen van uw boodschappenkratten, het organiseren van evenementen en nog veel meer. Zij is uw aanspreekpunt.

Cinque Terre

Alex van Hootegem

Alex van Hootegem is boer in hart en nieren en runt samen met Anneke en zoon: Emiel het biologisch dynamisch akkerbouwbedrijf. Daarnaast is hij mede oprichter en directeur van De Grote Verleiding. Hij ondersteunt Anneke op de achtergrond en denkt mee over nieuwe ontwikkelingen.

Cinque Terre

Steffan van Houte

Steffan van Houte is de steun en toeverlaat van Anneke en ondersteunt haar bij de dagelijkse werkzaamheden op kantoor. Hij haalt producten op, pakt de boodschappen in en zorgt dat alle logistieke processen in goeie banen lopen. Hij houdt van voetballen en gaat graag uit met zijn vrienden.

Cinque Terre

Sipko Nobel

Sipko Nobel is onze ICT techneut. Hij ontwikkelt alle technische aspecten die bij de geavanceerde logistieke processen komen kijken.

Cinque Terre

Christel Ganseman

Onze vaste chauffeusse Christel Ganseman brengt de boodschappen bij je thuis, zelfs in je koelkast als je dat wilt.

Cinque Terre

Jan Willem Simonse

Jan Willem was een van onze vaste chauffeurs, maar is op zijn verzoek nu orderpicker en pakt wekelijks je boodschappen in. Af en toe zal hij zeker nog een route rijden. In zijn vrije tijd is Jan-Willem vaak achter de computer te vinden

Cinque Terre

Wim Slingerland

Wim Slingerland is één van onze chauffeurs. Hij haalt regionale producten op en brengt de boodschappen bij jou aan huis. In zijn vrije tijd is Wim fervent zanger in koren.

Cinque Terre

Jeroen Joosse

Jeroen Joosse is één van onze orderpickers. Hij pakt de binnengekomen producten uit en pakt voor jou de kratten in. Jeroen houdt van hergebruiken van materialen en zal alles in het werk stellen om voedselverspilling tegen te gaan.

Cinque Terre

Adeline Jansen

Adeline Jansen zorgt wekelijks voor de schoonmaak van de kratten en de personeelsruimtes. Adeline gaat graag met haar vriendinnen op stap.

Cinque Terre

Gerlinde Jansen

Gerlinde Jansen maakt samen met Adeline wekelijks alle kratten schoon en de personeelsruimtes. Ook Gerlinde gaat graag op stap met vriendinnen.